Δευτέρα, Φεβρουαρίου 27, 2017
 English (United States) Ελληνικά (Ελλάδα)

φιλοσοφία

Η εταιρεία μας προσπαθεί να γίνει αξιόλογος συνεργάτης κάθε επιχείρησης που θα την εμπιστευθεί.

Ναι, το internet είναι ένα σημαντικό μέσο προβολής και έχει πολλές υπηρεσίες το σημαντικό όμως, είναι ποιες από αυτές θα συνεισφέρουν στην καλύτερη δυνατή προβολή της επιχείρησης. Όταν συμβεί αυτό τότε το αποτέλεσμα είναι ιδανικό.


Ο στόχος μας είναι να βοηθήσει στην παροχή οικονομικών και αποδοτικών λύσεων τεχνολογίας για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν να αξιοποιήσουν τις τεχνολογίες του Internet. Παρέχουμε λύσεις για μια ολοκληρωμένη και πετυχημένη εταιρική παρουσία στο διαδίκτυο, παρέχοντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην επιχείρησή σας. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε λύσεις με συνέπεια στο χρόνο παράδοσης του έργου χωρίς να σπαταλάμε τον χρόνο σας.Μετά το πέρας του έργου η συνεργασία με τους πελάτες μας συνεχίζεται παρέχοντας διαρκή τεχνική και συμβουλευτική υποστήριξη ενώ τους ενημερώνουμε για τις νέες δυνατότητες και ευκαιρίες που παρουσιάζονται στο internet.

Η Φιλοσοφία μας μπορεί να συνοψιστεί στα παρακάτω:

   1. Το site της εταιρείας είναι ένα επιχειρηματικό εργαλείο και θα πρέπει το κόστος υλοποίησης της να αποσβεστεί.


   2. Έχουμε πολύ καλά εξειδίκευση και οι κατάλληλοι συνεργάτες μας σχεδιάζουνε και υλοποιούνε το site σας. Εγγυούμαστε ποιότητα και επαγγελματικότητα σε κάθε στάδιο του project. Η εξειδίκευση μειώνει το κόστος κατασκευής της ιστοσελίδας.


   3. Προτείνουμε στους πελάτες μας τις δικές μας λύσεις για τα προβλήματά τους αλλά λαμβάνουμε υπ’ όψη μας και την δική τους γνώμη. Χωρίς αυτό είναι αδύνατο να, δημιουργήσουμε αυτό που ο ίδιος επιθυμεί. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι  το site δεν δημιουργείται για τον πελάτη αλλά για τον επισκέπτη.

   4. Ποτέ δεν σταματάμε σε αυτά που πετύχαμε. Πάντα προσπαθούμε να αναπτύσουμε τις υπηρεσίες μας και να συμβουλεύουμε τους πελάτες μας.

NKSolutions Τηλ: 210 5011762  Fax: 210 5011761  Email: info@nksolutions.eu

Copyright © 2014 by ΝΚSolutions.All rights Reserved.